Kreativiteten flödar när kontoret är rent

Oavsett vad man har för arbetsplats, om det är ett kontor, eller en ateljé, eller en lokal av något slag så gäller det att man har det rent och snyggt omkring sig. Det gör att man kan arbeta bra mycket bättre och effektivare. Det har gjorts många studier kring hur folk mår om det är stökigt eller smutsigt omkring dem. För att kunna jobba på och trivas på sin arbetsplats så är det därför viktigt att det alltid blir städat. Genom kontorsstädning Stockholm kan man få ett kontor, skinande rent och det varje vecka. Det är inte fel att anlita en städfirma som städar kontoret. Då får man det gjort på ett bra och effektivt sätt.

Var sak har sin plats

Även om man anlitar kontorsstädning Stockholm så kan man även själv se till så att det alltid är ordning och reda på sin arbetsplats. Att alltid sätta tillbaka sakerna man använder på sin plats är en bra grej. Precis som dagisbarn får lära sig att ställa tillbaka leksakerna efter de lekt klart, så bör du som jobbar med en viss sak, se till att efter du är klar, städa undan och ställa tillbaka det innan du påbörjar något annat. Ordning och reda mår vi alla bra av att ha. Så se till att du gör din del av det hela, så kan en städfirma så att säga ordna resten med att få det rent och fräscht. 

26 May 2018

 

Affischtävling på temat gräns

Screen2016 var en tävling i design där svenska reklam- & designskolor fick delta och uppdraget gick ut på att designa affisher på temat gräns. Det fanns 140 bidrag i tävlingen och tio vinnare utsågs. Vinnarna var:

Joakim Eriksson, Forsbergs Skola
Tor Westerlund, Beckmans Designhögskola
Karin Borg, HDK Göteborg
Paula Menyes, Forsbergs Skola
Rikard Olsen, Konstfack
Alexander Lindblad, Yrgo – Göteborg
Lisa Borg, Beckmans Designhögskola
Sofia Sandvik, Högskolan Dalarna
Erik Lilliehorn, Forsbergs Skola
Klara Eneroth, Nyckelviksskolan

Alla bidrag som vann hade tydlig koppling till temat samtidigt som de utmanade människors ofta snäva uppfattning om begreppet. Det stod varje elev fritt att tolka temat och vissa använde gränser mellan länder som fokus medan andra hade döden som det centrala. Läs mer om Screen2016 här och här.

 

En blogg om svensk konst och design

Denna blogg lägger fokus på svensk form och design, både från historien och framtiden. Det är en mycket spännande marknad!