Uppleva konst i andra länder

Då och då är det dags för semester och när jag åker utomlands, så brukar jag se till att besöka konstgallerier, museum och annat som låter intressant. Senast jag var utomlands, så var jag i Ecuador. En resa till Ecuador var något jag hade funderat länge på, så jag tog tag i saken och beställde en resa och åkte! I Ecuador finns det ett museum som heter Casa del Alabado. Det kallas även för muséet för förcolumbiansk konst. Givetvis så tog jag ett besök på detta ställe på min resa till Ecuador. Ska ni till detta land, se till att besöka detta museum, jag rekommenderar det!

Planerar nästa resa

Jag vill snart ut och resa igen och funderar på resor till Bolivia. Det är ett land jag alltid velat se, men jag har lyckats att välja de andra runt om i Sydamerika istället. I Bolivia vet jag att det finns flera konstgallerier, det har jag sett på Tripadvisor. Så det lutar åt att i alla fall besöka några av dem, utöver allt annat man kan göra på en resa till Bolivia. 

Boka min resa

Resor till Bolivia finns hos Inca Tours. Jag åkte med dem till Peru en gång och tyckte att de var bra, så det blir troligen att jag bokar med dem igen, när det är dags för Bolivia. Dock är det inte dags än, var ju nyss på resa, men det är alltid bra att planera i god tid och sedan boka.

25 apr 2018