Smart cykeldesign

Olika typer av cyklar, har olika typer av design, funktioner, och användningsområden. Det är lite spännande tycker jag att det ändå finns så många olika sorters cyklar. Jag själv cyklar gärna så ofta jag kan. En cykel jag funderat på at skaffa, den har en spännande design, då den är en så kallad elcykel. Elcyklar drivs med el, men inte bara, man trampar ju med så klart. En del tänker att det blir som en moppe men så är det inte så klart. Motorn är ju där, för att kunna kopplas in, när man inte orkar trampa för fullt. 

Smidig cykel med el

En elcykel verkar vara en bra cykel. Har inte haft nån innan, och inte ens testat en. Men jag har läst om dem på nätet och jag tycker att det verkar som den perfekta cykeln för mig. Jag avskyr trampa uppför backar och jag gillar inte motvind. Har man då en cykel som drivs på el, så kopplar man bara på motorn, så kan  man få en extra skjuts av den så att säga. Det låter ju hur smdigt som helst.

Provcykla en elcykel

Jag såg att på ett ställe, där man kan köpa denna typ av cykel, så kan man få låna en och testa innan man väljer att köpa cykeln. Det låter ju som om det vore en bra idé att göra det, så att man vet att det är en cykeldesign som passar mig!

25 maj 2018