Inred med posters

Posters är ett både billigt och snyggt sätt att skapa en personlig touch hemma. Det finns ändlösa möjligheter mer posters och de funkar i stort sett i alla rum och i kombination med alla inredningsstilar, så länge man matchar rätt. Det finns posters i alla tänkbara kategorier och vissa företag specialiserar sig på bara posters, som nonesdsign.se till exempel.

Perfekt i barnrum

Barnrum går man gärna all in i med design när de är små och posters är suveränt för de är både billiga och enkla att byta ut allt eftersom barnen växer. De allra minsta vill man ofta helst ha gullegulliga barnposters till, men försök få en 7-åring att känna sig cool med det. Poster är dessutom enkla att spara som minne, de tar ingen plats! Så kan barnen rama in dem och hänga upp dem i sina barns rum en vacker dag - om de skulle vilja det.

Stilrent

Inget är så stilfullt och samtidigt stilrent som en cleancut svartvit poster. Man kan använda egna foton också, eller varför inte trycka upp egna posters? Det finns faktiskt ändlösa möjligheter när det gäller posters idag.

Om man jämför med till exempel tavlor eller andra prydnadssaker till väggar så är posters utan tvekan det enklaste, men man kompromissar inte med sin stil så länge man väljer rätt. Dessutom gör rätt ram till rätt poster underverk - det blir snabbt konst värdigt ett Manhattangalleri.

Utforska utbudet av posters som finns - eller skapa egna, det är jätteroligt och det blir så fint hemma!

4 maj 2018