Design för både vardag och fest

I Borås, i det vackra landskapet Västergötland, finns det en mycket bra klädbutik som erbjuder oss alla ett mycket bra utbud av kläder och accessoarer som är till för både vardagsbruk och för lite festligare tillfällen. Hos Ellos kan du hitta kläder för alla åldrar, till män, pojkar, kvinnor och flickor, för alla tillfällen. Om du är en person som gillar kläder och dessutom vill ha chansen att få tag i en Ellos rabattkod så ska du verkligen läsa vidare! 

Ellos är nog en av Sveriges, om inte Nordens, mest kända postorderföretag. De grundades på 40-talet och har sedan dess försett oss med kläder av hög kvalitet till bra priser. Namnet Ellos är en kombination av grundarna namn, Lars Gustavsson och Olle Blomqvist men eftersom de inte fick tillstånd att heta LO´s så valde de att skriva ut bokstäverna istället. 

Bra för din plånbok

Hos http://konsumenttester.se kan du få tag i bra rabattkoder för att kunna handla kläder till ett mycket fördelaktigt pris på Ellos. De har ett flertal koder du kan använda dig av i både den här webbutiken men även andra ställen som kan intressera dig. Du kan på ett enkelt sätt använda dig av rabattkoderna när du handlar i Ellos webbshop och det gör att du kan få tag i bra kläder till ett oslagbart pris, dessutom så kan du utöver kläder också hitta en hel del annat här som till exempel saker till hemmet, elektronik och även skönhetsprodukter. 

25 feb 2017

 

Affischtävling på temat gräns

Screen2016 var en tävling i design där svenska reklam- & designskolor fick delta och uppdraget gick ut på att designa affisher på temat gräns. Det fanns 140 bidrag i tävlingen och tio vinnare utsågs. Vinnarna var:

Joakim Eriksson, Forsbergs Skola
Tor Westerlund, Beckmans Designhögskola
Karin Borg, HDK Göteborg
Paula Menyes, Forsbergs Skola
Rikard Olsen, Konstfack
Alexander Lindblad, Yrgo – Göteborg
Lisa Borg, Beckmans Designhögskola
Sofia Sandvik, Högskolan Dalarna
Erik Lilliehorn, Forsbergs Skola
Klara Eneroth, Nyckelviksskolan

Alla bidrag som vann hade tydlig koppling till temat samtidigt som de utmanade människors ofta snäva uppfattning om begreppet. Det stod varje elev fritt att tolka temat och vissa använde gränser mellan länder som fokus medan andra hade döden som det centrala. Läs mer om Screen2016 här och här.

 

En blogg om svensk konst och design

Denna blogg lägger fokus på svensk form och design, både från historien och framtiden. Det är en mycket spännande marknad!